Puur Bloemen is een zaak die zich specialiseert in het aanbieden van een bijzonder en kleurrijk assortiment aan bloemen, dat bestaat uit zowel seizoensgebonden als speciale en exotische varianten.

De unieke stijl kenmerkt zich door de gelaagde opbouw van boeketten en bloemwerk, die op een verrassende manier vorm, diepte en kleur geven. Of het nu Anjers, Gloriosa’s, Sandersonia’s, Frittilaria’s, Helleborussen of Franse tulpen zijn; het boeket dat ontstaat is sprankelend en net even anders als de rest.

Bij Puur Bloemen wordt nog echt naar de wens van de klant geluisterd, waarna deze met veel vakkennis wordt vertaald naar originele creaties.

Of het nu gaat om een verse bos op de balie van je bedrijf, het wekelijkse bloemetje bij je op tafel, of om dat speciale huwelijksboeket; bij Puur Bloemen krijg je altijd iets bijzonders. Dit kan een enkele bloem in een brocante vaas zijn, of misschien een weelderig boeket. Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap staan wij garant voor kwaliteit en creativiteit.